maanantai 27. syyskuuta 2010

Yöelämää ja eka ylähammas!

Eipä olisi pitänyt hihitellä, että meillä yöt on rauhoittuneet ton liikkumaanoppimisen myötä... Viime yö oli kyllä sellasta tohinaa! Etenkin kun en muista, oonko ite laittanu Joonan mahalleen vai onko ite selältään kääntynyt (sitähän meillä siis ei edelleenkään tehdä!) mutta jostain syystä se oli aina kontannu takaperin tonne ihan väärään päähän sänkyä. Lisäksi oli nyt ekaa kertaa noussut sinne istumaan! Eli tarttee varmaan piakkoin laskea sängynpohja, kun treenaileehan se sitä kiipeilyäkin, ettei vaan mätkähdä tuolta lattialle!

Tänään käytiin taas leikkimässä Aleksin kanssa ja se on kyllä aina yhtä ihanaa! Joona tykkää kaverin erilaisista leluista, ja tykkäis käydä vähän Aleksiakin "paijaamassa" mutta ton sankarin otteet on vähän turhan kovakouraisia, että Aleksi niitä pelkää... Ja eihän tuo osaa itteään hallita, joten pakko mennä aina väliin ennenku juurikaan ovat kosketusetäisyydellä. Lisäksi molemmat pojat tietysti kiinnostuvat aina just siitä lelusta, mikä kaverin kädessä on, eli siinä sitten komennetaan niitä tästäkin asiasta... Mutta kivaa kuitenkin ja hermolepoa meille äideille!

Joonan yläikenestä huomasin myös pilkistävän uuden hampaan! Eli ensimmäinen ylähammas tulee oikealle puolelle ja tällä päivämäärällä kirjaan sen myös vauvakirjaan. Oletettavasti ylähampaalle tulee myös sitten kaveri ihan pienen tovin sisään, niin ainaskin kävi noiden alahampaidenkin kanssa! Joillain palstan lapsista on jo vissiin kuus vai seitsemänkin hammasta, eli sieltä niitä pukkailee sitten varmaan muitakin taas tässä loppuvuoden aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti