sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

JOKERIT!

Kyllä, meillä katsotaan ja nautitaan jääkiekosta, vaikka (ainakaan tällä hetkellä) kukaan perheestämme ei kyseistä lajia itse pelaten harrastakaan. Asumme (tällä hetkellä) Espoossa, mutta silti emme ole Bluesin kannattajia (paitsi ehkä ak tällä hetkellä, ihan vain jo sen takia, että tuo isi uhkasi ottaa tatuoinnin suosikkijoukkueensa SM-mestaruuden kunniaksi, jos sellainen onni tänä keväänä osaksi osuu), vaan Granista kotoisin oleva mieheni on valikoitunut HIFK:n kannattajustoon ja oma sydämeni sykkii Jokereille. Pientä leikkimielistä vääntöä ollaankin aina käyty siitä, että kumman joukkueen fanikatsomoon tämä perheemme pienin tullaan vakiinnuttamaan. Joonalla on ollut HIFK-tutti sekä Jokerit-yöpuku, mutta tällä hetkellä käytössä on Jokerit-paidat (ihan vallan kaksin kappalein näitä t-paitoja). Vaari toi nämä Joonalle jouluna, mutta valitettavasti kovin pieniä kokoja kyseisistä paidoista ei ollut saatavilla, joten tämä ipana nyt tunnustaa väriä 104cm kokoisessa t-paidassaan. Toinen otettiin käyttöön ja toinen jätettiin pakettiin, jotta se on sitten bränikässä kunnossa myöhemmin... Vähän on paita vielä iso, mutta ei mitenkään häiritsevästi, ja tässä kotioloissa se on ihan passeli hopparimeiningillä.

Koitin ottaa vaarille pari kuvaa, mutta jälleen kerran taapero voitti kännykameran kuvausominaisuudet. Niin riemukkaita otoksista kaikista tärinöistään huolimatta kuitenkin tuli, että laitetaan nyt jakoon.



Ja ei, ei tätä aivopesua liian vakavamielisesti harrasteta. Jos ipana päätyy kannattamaan jotain aivan muuta lätkäjoukkuetta, tai ei innostu kyseisestä lajista pelaajana tai penkkiurheilijana ollenkaan, niin sekin on ihan ok!

PS. Joona tarkistaa nykyään aina paidan etumuksen (vaikka olisi joku ihan muu paita päällä) kun alan puhua sille "meidän tiimistä". Lisäksi Joona on opetettu tuulettamaan käskystä "Mitä tehdään kun Jokerit tekee maalin?". Hihih, ihan täysillä tää homma ei kuitenkaan toimi, koska sanan "Jokerit" tilalle voidaan laittaa ihan mikä tahansa muukin joukkue ;) Joona siis selkeästi on solidaarinen ja kannattaa tasapuolisesti kaikkia :) (Mutta Jokerit-logo on ehkä ainoa, jonka se tunnistaa. Kaupungillakin innostuu nähdessään logon jonkun muun vaatetuksessa tms.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti