perjantai 22. huhtikuuta 2011

Reissukuume!

Ihan järkyttävä reissukuume on jostain pukannut, ja nyt pitäis pohdiskella, et mihinpäin sitä lähtis liennyttää... Ois kivaa pakata ipana junareissulle, mutta eipä meillä asu ketään (lapsirakkaita)kavereita tai sukulaisia missään kauempana - ja junamatkailuksi en nyt ehkä laske tätä Kilo-Helsinki/Kilo-Koivuhovi matkailua ;)
Toisaalta yks mammapalstan kivoista äideistä asustelis pohjanmaalla, ja mitä ollaan pari kertaa stadissa treffattu pikaisesti, niin synkkaa kyllä tosi hyvin yhteen mielestäni. Ja joskus heitettyäni läpällä, että tullaan viikonloppulomalle, niin sieltä suunnasta näytettiin vihreetä valoa! Eli ehkä tähän on tartuttava ;) Harmi vaan, että sinne on just syntynyt uusi pieni vauveli, joten hulinaa riittää heillä ihan muutenkin...

Tai jos sais haettua tolle ipanalle sen passin, niin vois lähteä käymään vaikka etelänaapurissa. Kuulin kyllä villiä huhua, että ruotsinpaateille riittäis näiltä mineiltä ihan kela-korttikin?! :O Tosin pari vuorokautta laivassa taaperon kanssa ei välttis olis kovin rentouttavaa, mitä siellä hytissäkään tekis sit ysin jälkeen, kun Joona ois unilla??

Niin ihanaa, kun on kevät, ja voi kaivautua ulos täältä kodin pölykasoista! Tänä keväänä ei siis oo vauva- eikä koirakuumetta, vaan matkakuume! Ja kesälomalle oon suunnitellut kaikkia ihania kokoperheen pistäytymiskohteita kans, enää pitää saada vain Tommi vakuutettua, että jee, pakko päästä!

Jep, olis vaan kiva, jos sais vastauksia kyselyihin ja opinnot nyt purkkiin, niin ei tartteis tuhlata aikaa haaveilemalla näitä hölmöyksiä. En vaan enää keksi, että miten ehdin valmistua, kun mun ohjaava lehtori ei edelleenkään vastaile mun viesteihin... argh ja murr. Toki omakin aikataulutus ois voinut olla viisaampi, mutta c'mon, kyllä ois luullut että tässä 3 viikossa sais vastattua!

2 kommenttia:

  1. Soita sille lehtorille! Vaikka kotinumeroon!

    VastaaPoista
  2. En soita, laitoin toiselle lehtorille (mun koko opintoja ohjaavalle siis) ruikutusmailia ja koitin anoa sympatiaa :D

    VastaaPoista