torstai 7. toukokuuta 2009

1. neuvola

Tämäkin aamu alkoi iloisesti hampaiden harjauksen jälkeen tapahtuvalla sappinesteiden poistolla. Olen ollut myös kovin väsynyt ja yliherkkä, mutta onneksi tämäkin kaikki on normaalia.

Eka neuvola käynti oli siis aamulla. Se terkkari-täti olikin ihan kiva, vaikka puhelimessa oli vaikuttanut ihan tyhmältä! Hirmu kivasti kerto kaikkea ja kyseli ja jutteli ja Tomminkin huomioi aivan ihanasti! Laskettu aika vähän aikaistui, 4.12. tuli terkkarin laskujen mukaan, eli nyt olisi rv 9+6. Ultra kuitenkin antaa lopullisen vastauksen :)

Otti hemoglobiinin (on laskenut, nyt "enää" 147!) ja verenpaineen, painon ja muut. Kaikki äidillä kunnossa! Oli myös todella yllättynyt ja iloinen, kun ollaan molemmat Tommin kanssa täysin terveitä ja allergiattomia ja muuta, ei oo kuulemma enää läheskään yleistä sellainen. Ainakin tässä mielessä meillä on antaa oikein hyvät elämän eväät pienelle ^^

Pyysin myös, että voitaisiin kuunnella dopplerilla sydänääniä. Vähän vastahakoinen ensin terkkari oli, kun sanoi, että on aika epätodennäköistä, että niitä vielä kuuluviin saisi. Lupasin kuitenkin olla ottamatta stressiä, jolloin terkkari suostui yrittämään.

Pitkään hän yrittikin, mutta sydänääniä ei saatu kuuluviin. Kuitenkin ruudulla näkyi mun sykkeeni, sekä pienen ihan supernopea syke (niin siis asian kuuluu ollakin), joten kaikki on meidän nyytillä hyvin! Sykkeen näkyminen kertoo, että siellä todella on pieni ihmisalkio, ja että se on vielä oikeassa paikassakin!

Nyt sitten odottelemaan viikonloppua, että saadaan kertoa vanhemmille! Ja seuraava odotuksen paikka on ensi viikon perjantai, kun pääsemme ekaan ultraan!

2 kommenttia:

  1. Voisitko ehkä selittää että mitä toi rv 9+6 tarkottaa? Raskausviikko joo mutta miksi jotain plus jotain?
    -Krista

    VastaaPoista
  2. Joo raskausviikkoja, eli siis se eka numero tarkottaa viikkoa ja plussan jälkeinen numero tarkottaa päivää.

    Ja sit kuitenkin esim. tollon rv 9+6-päivänä lueskellaan, et mitä kymmenennellä raskausviikolla tapahtuu muutoksia. :D

    VastaaPoista