sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Tänään kävin ekaa kertaa vauvauutisen jälkeen töissä. Vähän alkuunsa pelotti, koska oon viime päivät joko voinu tosi hyvin, tai sitten ihan super-pahoin!

Onneksi kuitenkin kaikki meni oikein loistavasti, muistin syödä ja juoda ilmeisesti tarpeeksi usein. Vielä kun päälle ynnää, että koko 11h duunivuoron ajan olin kontaktissa asiakkaisiin, ja ne oli kerrankin tosi hyvällä päällä ja kaikkea, niin aika vain hujahti ohi!

Enää on 4 päivää neuvolaan! Ihanaa! Oon nyt viikon verran nauttinut todella paljon vertaistuesta jutellessani tuolla vau.fi:n keskustelupalstalla, ja löysinpä vahingossa feisbuukin statuspäivitysten kautta vertaistukea myös yhteen toiseen vanhaan tuttuun. Hauskaa, että sen päivitykset aukes mulle ihan selvästi, mutta ilmeisesti muut eivät ole tajunneet! Kyseinen nainen on viikon verran pidemmällä ku me, joten voidaan oikeesti tosi paljon vertailla kuulumisia! Jee!

Tommin kanssa ollaan ehditty myös paljon taas puhua asioista, heittää läppääkin kaikesta nyyttiin liittyvästä! Ihanaa, kun se on ollut niin paljon kotona! Kyllä siitäkin huomaa, että jännittää ja ajatukset pyörii, vaikka se kuinka kovis koittaa ollakin. Sanoinkin jo, että odottaa vaan, kun kuullaan (toivottavasti!) neuvolassa beben sydänäänet, niin siinä voi olla herkät tunteet karskimmallakin kundilla :)

Nyt täytyy taas mennä tankkaamaan, kun tänään on se päivä, jolloin ruoka jopa maistuu! Huomenna aloitan ekalla keikkapäivällä - teen yhteensä 3 keikkaa - kesätyöpaikassani, ja vähän jännittää. Toivottavasti sielläkään ei tuu hirveitä oloja, koska en todellakaan tahdo kertoa vielä yhtään mitään! En ainakaan ennen, ennenkuin kesän duunisoppari on allekirjoitettu! ;) Ei sillä, ettenkö luottaisi, että he silti mut haluavat kesän pitää sijaistamassa, mutta pelataan nyt varman päälle. Niiden 4 kuukauden liksat kyllä varmasti tuhlautuvat hyvinkin nopeasti, kun saadaan alkaa pienelle asioita metsästää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti