tiistai 5. toukokuuta 2009

Tänään rv 9+2!

Tällä viikolla on sitten jännää, kun ensin torstaina päästään ekaan neuvolaan, ja toivottavasti saadaan kuulla pientä tu-tum / tu-tum / tu-tum -ääntä! Sitten viikonloppuna kerrotaan vanhemmille.

Mun iskällä aateltiin käydä jo lauantaina, koska äitienpäivänä tarvii pyhittää kuitenkin niilläkin aikaa iskän naisystävän ja tämän lasten yhteiselle juhlalle. Tosin jos meidänkin pitää kuitenkin käydä sekä minun äidilläni, että Tommin vanhempien luona vielä sunnuntaina, niin siinähän sitä päivää sitten taitaakin jo kulua!

Lupasin myös leipoa omalle äidilleni kakun, mutta nyt vain ihmettelen, että missähän välissä! Olen tainnut varailla vähän turhan paljon hoidettavia asioita tälle ja ensi viikolle... Taitaa leipomiselle kuitenkin perjantailta löytyä aikaa, ja lauantaina voi sitten täyttää ja kostuttaa :)

Lauantaina olisi myös tarkoitus juhlistaa niin tätä tilannetta, kuin 2 vuotista yhteistä taivaltamme. Käymme varmaan vain syömässä, tuskin sen ihmeempää. Kunhan ollaan yhdessä ja nautitaan ajasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti